ТРЕТИ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА УЧЕНИЧЕСКО ЕСЕ на тема: „Невидимото чудовище Covid-19“

books-1281581 1280  С оглед на безпрецедентната ситуация на пандемия и извънредно положение Катедра „Социология и науки за човека“ към Философско-исторически факултет на Пловдивския университет преобявява Третия национален конкурс "Социологията и моят живот" за изпращане на есета за ученици от 12 клас.

В рамките на конкурса предлагаме тема, която третира най-важния въпрос в момента, като целта ни е да дадем шанс на кандидатите да изразят не толкова придобитите в училище знания, колкото личното си въображение и не толкова своята информираност, колкото мисленето си:

„Невидимото чудовище Covid-19“

 

Есето трябва да е с обем от 2 до 5 стандартни страници. Новият срок за изпращане на текстовете е 31 май 2020 г. на електронен адрес   - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

НАГРАДИТЕ:

С оценката от националния конкурс всички класирани участници могат да изберат да се запишат в бакалавърска програма „Социология и науки за човека“ във Философско-историческия факултет на Пловдивския университет през учебната 2020/2021 г., вместо полагане на кандидатстудентски изпит по български език!

Подробности на сайта на Философско-исторически факултет!