Половин век за детската градина в Строево

Броени дни преди 1-ви юни – Денят на детето, ЦДГ ,,Детелина’’ в село Строево отбеляза своя 50-ти рожден ден в сградата на местното читалище.      
Тържеството беше открито с химна на детската градина, а след това пред десетки родители и гости, децата изпълниха песни и танци, с които зарадваха аплодиращите ги.

 

Празника уважиха всички директори на забавачки в община “Марица”, много бивши възпитаници на детската градина.Най-сладката изненада, огромна торта беше донесена в края на тържеството от двама клоуни, с които децата танцуваха и се забавляваха от сърце.


Общинският кмет Димитър Иванов бе никакви скрупули отново използва децата, за да си направи предизборна реклама, забравяйки, че невръстните момчета и момичета стоят над политическите му игри и действия. Не малко родители веднага започнаха да цъкат с уста и да недоволстват от постъпката на общинския кмет, който дава мило и драго, с неясни пари, само и само да се хареса на хората, за да го изберат за втори мандат.

„Да си има много здраве, няма да му стане номера, този път-баща на момченце от детската градина заяви това на негов приятел по адрес на общинския кмет, който бе до рамото му и аплодираше отрочето си.