Виолета Христодулова е кандидат-кметът на община "Марица", издигната от БСП

bsp maricaВиолета Христодулова е кандидат-кметът на община „Марица”, издигната от БСП. В Деня на Независимостта и национален празник на България 22 септември  тя бе регистрирана в ОИК.


     Виолета Христодулова е млад и амбициозен човек, който през последните 10 години е успешен директор на училището в с. Рогош, натрупала достатъчен управленски и административен опит  и е готова да се заеме с управлението на община „Марица”, заедно с екип от доказали се личности, които милеят за хората от 19-те села на общината.


    Vili marica Кандидат-кметът на община „Марица” владее перфектно английски език, завършила е Английска и Българска филология, магистърската ѝ степен е „Лингвистика и превод”, а също така е учила и Образователен мениджмънт. Тя е носител на отличието „Неофит Рилски”, дадено ѝ от Министерството на образованието и науката за принос в образователната сфера.


     

 

„Листата е от 29 млади и амбициозни хора, доказали се в своята сфера на развитие, готови да работят за добруването на жителите на община „Марица”” - това сподели кметът на село Маноле Александър Иванов, който е кандидат за нов мандат, както и е на призово място в листата.

     Успешен мандат изпраща и кметът на село Труд Красимир Минков, който ще очаква доверие от избирателите за нови четири години,  за да може да продължи да решава, заедно с Виолета Христодулова като кмет на общината,  проблемите на най-голямото село в „Марица”.


     Стартираме със самочувствието на партия, доказала на практика как трябва да се работи за община „Марица”, показала какво представлява развитието и като обща кауза- това споделиха хора от екипа на Виолета  Христодулова, които я придружиха и подкрепиха още на старта на кампанията,която официално ще стартира на 26 септември.

 

Екатерина Гюрова